Ikonenweek in het klooster

Van maandag 5 juni, 14.00 uur, t/m vrijdag 9 juni 2017, 13.30 uur, wordt door het Dominicanenklooster in Huissen weer een ikonenweekend georganiseerd, o.l.v. Martin Mandaliev.

De hieronder staande tarieven zijn inclusief overige kosten, tenzij anders vermeld. De verblijfskosten zijn op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt € 24,50 per persoon per nacht (indien beschikbaar). In de verblijfskosten is toeristenbelasting opgenomen.

Het klooster hanteert verschillende inkomensafhankelijke tarieven

  • € 369,- Tarief A
  • € 459,- Tarief B
  • € 499,-  Tarief C

Op de website van het klooster staat over de tarieven:
Ons uitgangspunt is dat de kosten geen belemmering mogen zijn voor deelname. U vindt bij bepaalde programma’s daarom inkomensafhankelijke tarieven. Het A tarief geldt indien u (gezamenlijk) een inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Het B tarief is voor inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Het C tarief is bedoeld voor inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Mochten deze tarieven een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen. Onder bepaalde voorwaarden is korting mogelijk.

Inschrijving voor dit weekend kan via de website van het Dominicanenklooster.

Comments are closed.